2015. szeptember 30., szerda

Erős Ildikó, 51 éves nyelvoktató vagyok, az IATEFL (Angoltanárok Nemzetközi Egyesületének) tagja. Több mint 27 év tapasztalattal, a hagyományos módszerek után 2008-tól már az internet segítségével tanítom az angol nyelvet.

Nyelvtanári oklevelem mellett mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezem, banki, pénzügyi, újságírói, fordítói területen is és tolmácsként is dolgoztam. 

Az angol nyelv mellett magyart is tanítok - elsősorban angol anyanyelvűeknek egy online nyelviskolában. Aki magyar állampolgársági vizsgára, intejúra szeretne felkészülni, az ezen az oldalon tud órát foglalni.

Főként olyan felnőttek fordulnak hozzám, akik általános vagy szakmai nyelvvizsgára, állásintejúra készülnek, vagy az iskolai előmenetelhez, gyakran a munkájukhoz szükséges az alapos nyelvtudás, jellemzően a 18-65 közötti korosztály. Ezenkívül középiskolásokat is készítek osztályozóvizsgára, érettségire, nyelvvizsgákra. A live-online oktatásnak köszönhetően ma már azok is tanulhatnak velem, akik korábban időbeosztásuk, kisgyermekük vagy éppen a földrajzi távolság miatt nem tehették ezt meg. 

Az online nyelvtanulás előnye, hogy nem kell az órákra utazgatni, vagy pénzt kiadni tankönyvekre, szótárakra, feladatgyűjteményekre, hang- és képanyagokra. (Természetesen igény szerint lehetséges hagyományos, papíralapú vagy elektronikus könyveket bevonni a tanulásba.)

Tanárként is elkötelezett híve vagyok az online oktatásnak, rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, webinárokon. 

Minden további információ (szakmai háttér, óradíjak, további lehetőségek) a oldal felső menüjéből érhető el._____________________________________________

Mit vállalok?
- általános angol alapfokú és középfokú nyelvvizsgára, állásinterjúra történő felkészítést, korrepetálást, fejlesztő és szinten tartó társalgást, nyelvtani rendszerezést, üzleti angol nyelv oktatását
- előzetes megbeszélés szerint vállalok felkészítést bizonyos szakmai/ üzleti B2 nyelvvizsgákra, illetve fordítást
 
Minden további információ (szakmai háttér, óradíjak, további lehetőségek) a oldal felső menüjéből érhető el. 

Kapcsolat:
E-mail:  esztramos@gmail.com
Skype: sunbridehu
(Igény szerint Messengeren, Viberen is elérhető vagyok, illetve oktatok.)