2015. szeptember 30., szerda

Erős Ildikó, 49 éves nyelvoktató vagyok, az IATEFL (Angoltanárok Nemzetközi Egyesületének) tagja. Több mint 24 év tapasztalattal, a hagyományos módszerek után 2008-tól már az internet segítségével tanítom az angol nyelvet.

Elsősorban olyan felnőttek fordulnak hozzám, akik általános vagy szakmai nyelvvizsgára készülnek, vagy az iskolai előmenetelhez, gyakran a munkájukhoz szükséges az alapos nyelvtudás, jellemzően a 18-65 közötti korosztály. A live-online oktatásnak köszönhetően ma már azok is tanulhatnak velem, akik korábban időbeosztásuk, kisgyermekük vagy éppen a földrajzi távolság miatt nem tehették ezt meg. 

Az online nyelvtanulás előnye, hogy nem kell az órákra utazgatni, vagy pénzt kiadni tankönyvekre, szótárakra, feladatgyűjteményekre, hang- és képanyagokra. (Természetesen igény szerint lehetséges hagyományos, papíralapú vagy elektronikus könyveket bevonni a tanulásba.)

Az internetes oktatásnak ma már számtalan formája, módszere és technikai lehetősége létezik, és meggyőződésem, sőt tapasztalatom, hogy van olyan hatékony és eredményes, mint a tantermi forma. De pontosabban fogalmazok, ha azt mondom, az eredményesség nem az egyik vagy a másik függvénye.
Tanárként is elkötelezett híve vagyok az online oktatásnak, rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, webinárokon.


Kinek jó az internetes nyelvoktatás?
- akinek van internet-hozzáférése
- aki az otthonából, kötöttségek nélkül, kényelmesen szeretne tanulni
- aki az időbeosztása, munkája, esetleg kisgyermeke mellett nem tud órákra járni vagy időt szeretne megtakarítani
- aki az egyéni, helyszínhez kötött nyelvtanulásnál olcsóbban, de ugyanolyan lehetőségeket kihasználva szeretne tanulni


_____________________________________________

Mit vállalok?
- általános angol alapfokú és középfokú nyelvvizsgára, állásinterjúra történő felkészítést, korrepetálást, fejlesztő és szinten tartó társalgást, nyelvtani rendszerezést, üzleti angol nyelv oktatását
- előzetes megbeszélés szerint vállalok felkészítést bizonyos szakmai/ üzleti B2 nyelvvizsgákra, illetve fordítást


További információ:

E-mail:  esztramos@gmail.com
Skype: sunbridehu
(Igény szerint Messengeren, Viberen is elérhető vagyok, illetve oktatok.)